Kicsoda Veit Lindau?

https://ykids.co.uk/lg55psfaal Veit Lindau (1969) tanárként, előadóként és szerzőként tevékenykedik. Húszévnyi tapasztalattal rendelkezik tanácsadás és tréning témákban. A Life Trust Akadémia, az Erfolgswerks, a Human Trust és a Nirvana Digital társalapítója. A German Speaker Association (Német Előadók Szövetsége) szakmai tagja. Veit egy kulturális provokatőr, éberen figyelmes üzletember és modern misztikus. Németországban az integrál önmegvalósítás elismert szakértőjeként tartják számon.

http://homeanddry.biz/rhoglrbw9

Veittal a kapcsolatom 2010-ben kezdődött, amikor kint jártam nála. Azóta számos együttműködés valósult meg köztünk.  2012-ben elvégeztem az Integral Life Consultant képzését, 2014-ben a transztáncvezetőnek képzett ki.

https://dukesheadhotel.com/cbusmf2eaz

http://yarisclubuk.com/?fgp=gay3uysc37 Amennyiben tudsz németül a www.veitlindau.com többet megtudhatsz Veitról és bepillantást nyerhetsz a munkájába.

arrow

https://creativelimelight.com/ajagpd07 Szívesen találkoznál Veit Lindauval személyesen? 2020. május 29-én megteheted.

Részletek
arrow

Order Zolpidem Uk Add meg a neved és az e-mail címed, és mi ingyen próbafejezetet küldünk neked.

http://redlands.org.uk/nhhevm19gu

https://www.thegeorgehotelcolchester.co.uk/84uq1qr privacy Az akarom gombra kattintva elfogadod, hogy adataidat az Adatkezelési Szabályzatunknak megfelelően kezeljük

https://cyprusturtles.org/home/uncategorized/0lwk869wu

Érdekel néhány inspiráló videó Veittól? Itt találod őket.

https://worldfoodaid.org/pxqgichgc   http://yarisclubuk.com/?fgp=r8s9wodsla https://www.proseal.com/qjphcomz  

arrow